Rapax Softshell Hoody - Swamp
Rapax Softshell Hoody - Swamp
Rapax Softshell Hoody - Swamp
Rapax Softshell Hoody - Swamp
Rapax Softshell Hoody - Swamp
Rapax Softshell Hoody - Swamp
Rapax Softshell Hoody - Swamp

Rapax Softshell Hoody - Swamp

ClawGear

1.019,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

OBS: Vi anbefaler, at du måler dig selv inden og anvender størrelsesguiden. Dette giver korrekt levering første gang, så du ikke skal vente unødigt.

Dejligt behagelig og lækker jakke fra ClawGear med hætte

Denne Rapax-jakke fra ClawGear er lige noget for dig, der gerne vil gå i komfortabelt tøj, der kan ånde og bruges bredt i hverdagen, fritiden og lignende. Jakken er tiltænkt brug af militærpersonale, men kan snildt bruges af outdoorelskere og andre, der gerne vil have kvalitet. Det særlige ved denne jakke er, at den kommer med en hætte, så du kan dække dit hoved til mod kulden og vinden.

Jakken er lavet i ekstremt åndbart og meget let stof, der betyder, at den er nem at pakke sammen. Skulderområdet er fri for sømme, så den er dejligt behagelig at bruge sammen med rygsække, uden at danne trykpunkter og andre ubehagelige fornemmelser ved at gå med rygsæk. Samtidig kan jakken også holde vand ude i noget tid, så den er god til lette regnskyl, indtil du kommer i dækning. Jakken er lavet med vindafvisende stof ved lynlåsen, så du ikke bliver uønsket kold ved det. Du kan også tilpasse længden rundt om hoften, så jakken sidder så tæt til kroppen som du ønsker. 

Jakken er designet til brug om foråret, efteråret og kølige sommeraftener, men kan også sagtens bruges i temperaturer ved frysepunktet, hvis du tager et varmt lag indenunder. Husk også, at aktivitetsniveauet gør en del for, om du kan holde varmen nær frysepunktet.

Højdepunkter:

  • Kommer med hætte
  • Meget åndbar
  • Vandafvisende sygarn
  • Vinddeflektor for øget isolering
  • Lommer der ikke stikker blår i øjnene
  • YKK lynlåse
  • Komfortabelt og holdbart vandafvisende stof

Specifikationer:

Materialer: 97% polyester og 3% elastan
Vægt: 560 g

Denne jakke kan også fås i sort og RAL7013.

 

Størrelsesguide:

ClawGear størrelsesguide på dansk

 

*Vi gør opmærksom på, at dette er et meget efterspurgt produkt, hvorfor der kan forekomme længere leveringstid på op til 14 dage. Du vil efter bestilling få en opdatering på estimeret leveringstidspunkt, og du er i din fulde ret til at annullere ordren såfremt tidsrammen ikke er tilfredsstillende. 

 

Relaterede produkter til Rapax Softshell Hoody - Swamp

Andre der købte denne, købte også