Wild Country Rocks
Wild Country Rocks
31%

Wild Country Rocks

Wild Country Rocks med sine buede sider, en Wild Country original og revolutionerede, et revolutionerende stykke udstyr til hvordan vi beskytter ruter.
85,00 kr.
59,00 kr.
Størrelse: 6
Beskrivelse
Wild Country Rocks med sine buede sider, en Wild Country original og revolutionerede, et revolutionerende stykke udstyr til hvordan vi beskytter ruter. Stadig rygraden i ethvert godt rack, den nuværende inkarnation er betydeligt mere avanceret end sin forgænger og betydeligt lettere også. For at bevare den oprindelige banebrydende kurve kommer Wild Country Rocks nu med tyndere, lettere sidevægge, en sidetilspidsning, anodiserede hoveder for hurtig udvælgelse og et udvidet udvalg – med fjorten størrelser i alt. Rocks-serien med fuldt udstyrede benchmark-enheder for den moderne klatrer.
  • Buede sider: Wild Country Rocks har buede sider, hvilket var en banebrydende innovation fra Wild Country.
  • Avanceret og let: Den nuværende version af The Rock er betydeligt mere avanceret end sin forgænger og er også meget lettere i vægt.
  • Tyndere, lettere sidevægge: For at bevare den oprindelige banebrydende kurve har Wild Country Rocks nu tyndere og lettere sidevægge.
  • Sidetilspidsning: Rocks-serien har en tilspidsning på siden, hvilket giver bedre pasform og mulighed for at placere beskyttelsen mere nøjagtigt på ruten.
  • Anodiserede hoveder: Udstyret med anodiserede hoveder, der gør det nemt at vælge og identificere den rigtige størrelse hurtigt.
  • Udvidet udvalg: Rocks-serien tilbyder et bredere udvalg af størrelser.
  • Størrelser: Wild Country Rocks kommer i i alt fjorten forskellige størrelser.
  • Benchmark-enheder: Rocks-serien betragtes som benchmark-enheder for moderne klatring og anses for at være revolutionerende både ved lancering og stadigvæk i dag.
Varenummer:42599006
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!