Black Diamond Camalot Z4

Næste generation af cams fra Black Diamond - udviklet i samarbejde med nogle af verdens dygtigste klatrere. Det nyskabende design gør dem enormt enkle at placere og bundsolide, når de først er sat.
819,00 kr.
Størrelse: .3
Beskrivelse

Næste generation af cams fra Black Diamond - udviklet i samarbejde med nogle af verdens dygtigste klatrere. Det nyskabende design gør dem enormt enkle at placere og bundsolide, når de først er sat.

Black Diamond Camalot Z4 er designet i samarbejde med Hazel Findlay, Babsi Zangerl, Carlo Traversi og Sam Elias, og skabt til at møde den moderne trad-klatrers behov for effektive, pålidelige sikringsmidler, der er lette at placere og bliver siddende som de skal!

Det mest iøjnefaldende ved de nye Z4-cams er "stammen", der er rigid når du placerer cam'en, men bliver fleksibel så snart du slipper den. Det gør cams'ene lette og hurtige at placere, samtidig med at de holder bedre til skæve træk over kanter - og har mindre tendens til at "vandre" - en drøm på hårde ruter, hvor sikringerne skal sættes hurtigt, sidde sikkert og kunne holde til nogle solide fald!

Derudover er hovedet bemærkelsesværdigt smalt, til trods for at der hele er fire "cam lobes", hvilket er en stor fordel, når de skal placeres i helt små lommer og rids. Udløsermekanismen er også lavet ekstra smal, så cams'ene kan placeres dybt, selv i helt små rids, og Camalot Z4 findes også ned til tre størresler mindre end de klassiske Camalot. 

Endelig har Z4 en superlet dyneema-slynge, med et unikt farvekodemønster, der gør det let at skelne Z4-cams'ene fra resten af racket i selen - og det kan vi næsten garantere at du bliver glad for, for det bliver højst sandsynligt dem du går efter til de svære placeringer på de hårde ruter.

Camalot Z4 er en meget spændende nyhed på klatreudstyrsfronten, der burde forårsage både løftede øjenbryn og slagtede sparegrise i trad-miljøet. Køb dem før din makker!

Detaljer
Detaljer
Blødt, sandslebet aluminium for ekstra godt bid
Detaljer
Dyneema-slynge, der sparer vægt
Detaljer
Ekstra smal udløsermekanisme, der gør dybe palceringer lettere
Detaljer
Ekstra smalt hoved med maksimalt hold
Detaljer
Revolutionerende design - cam'ener rigid når du placerer den og fleksibel når den er sat
Detaljer
Unikt mønster, der gør cams'ene lette at identificere i selen
Vægt
Vægt:
999 gram
Varenummer:39930004
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!